Oei, welke wijze woorden kan ik aan het einde van een super raar/bijzonder/onverwacht/vul-zelf-maar-aan jaar toevoegen. Geen. Behalve dat ik kan zeggen hoe dit jaar voor mij is geweest. Van mijn eerste goede voornemen (mijn ‘kerstbal-voornemen’) om een aantal mensen weer eens persoonlijk te spreken is niet veel terecht gekomen. Mijn tweede goede voornemen is een stukje beter gelukt, maar nog niet helemaal.

Versterker Studio

In maart is mijn Versterker Studio opgeleverd en dat wilde ik groots vieren met lintjes doorknippen en een echte champagnedoop. De Studio is te huur/gebruiken voor wei-sessies (al dan niet onder begeleiding van mijzelf) en vooralsnog ben ik er zelf ingetrokken en kan ik zeggen dat ik de allermooiste werkplek van Nederland heb. Gelukkig hebben diverse mensen kopjes koffie in de Studio gedronken en was ik er totaal niet eenzaam. 😊

En eerlijk: ik had eigenlijk helemaal geen tijd om veel wei-sessies te begeleiden want het hele jaar ben ik aan de slag geweest bij Ifunds als interim manager Delivery. Een leuke functie bij een IT-bedrijf vol in ontwikkeling/transitie. En ook ben ik met veel plezier tafelvoorzitter geweest bij Directeurennetwerk, heb ik een inhoudelijke bijdrage mogen leveren aan het online congres van BIM-Loket, heb ik Human Factory in mijn Studio mogen challengen op de uitdagingen voor komend jaar en heb ik een strategische sessie gedaan met Spullenkunde. En heb mij aangesloten bij een ‘clubje ZZP’ers’ waarin gezamenlijk ondernemen ons doel is. Er zijn al eerste plannen gemaakt, maar meer daarover in 2021.

Versterker 5 jaar: hoera

En dat is gelijk één van mijn voornemens voor volgend jaar: meer ondernemen, meer samenwerken, meer participeren en meer synergie. En hopelijk komt er meer ruimte voor fysieke ontmoetingen, liefst met meer tegelijk. Dan kan ik mijn Studio gebruiken voor meetings zoals ik in het verleden ook organiseerde: op thema met altijd inspirerende mensen. En dan proost ik graag samen met jou. Met een heerlijke Secco van de lokale wijngaard Aan de Breede Beek (ja, ik ben fan).

PROOST op een ondernemend en gezond 2021!

PS. En helaas ook geen 5-jarig Versterker-jubileumfeestje afgelopen jaar. Dat hoop ik komend jaar te kunnen combineren met een persoonlijk feestje vanwege mijn leeftijd die dan begint met een 5. 😉